Copyright © 2019 by Atsushi Shindo. all right reserved.

Show More

THE BOX

光に満たされた箱の中をのぞくと「空」が流れている。

刻々と流れる光と色彩とともに夜があけ、

雲が泳ぎ、日が沈む。

どこまでも続く「空っぽ」を納めたインスタレーション

DSA DESIGN AWARD-Selected

PHOTO by Ryohei Maehara  /  Hiroshi Takagi  

The Box  / 2016  

  ​THE BOX

The coffin with the sky inside it. Looking into the bright box, we will see “the sky”. Time goes by as the light moves. The day breaks and the night falls. As the time repeats again and again, our bodies are mixed with the light and disappear into the darkness. This box is a coffin which keeps never-ending emptiness inside it. This is where we arrive in the end of our modern life. Space or a box can be the final form of interior design. This work makes us rethink what they are and how we should define them.

 

DSA DESIGN AWARD-Selected

PHOTO by Ryohei Maehara  /  Hiroshi Takagi  

The Box  / 2016